Algemene voorwaarden

LET OP! weet u zeker dat de halsmaat klopt!

Op deze pagina: uw hond opmeten vindt u instructies hoe u de halsmaat op meet.
Als u twijfelt over de juiste maat neem dan even contact met ons op.

Halsband met naam en op maat gemaakte producten kunnen niet worden geruild of geretourneerd. 
Dit omdat het product uniek voor uw hond wordt gemaakt aan de hand van door u opgegeven maten.

Let op! Kleuren in de webwinkel kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Algemeen:
VLD Sweden.nl heeft een zeer uitéénlopend aanbod van lederen halsbanden en hondenriemen. Alle halsbanden en riemen in VLD Sweden.nl worden in Zeeland met de hand gemaakt. Wij vinden dat de consument keus moet hebben. Wanneer uw product er niet tussen zit, neem dan contact met ons op voor een speciaal gemaakte halsband.

Prijzen:
Alle getoonde prijzen in VLD Sweden.nl zijn inclusief btw en exclusief portokosten.

Portokosten
Wij werken voor het afleveren van onze orders met My Parcel.
De portokosten worden tijdens de bestelprocedure weergegeven.

Betalen:
Zodra u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail met de orderbevestiging en een persoonlijke ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Om uw order snel af te kunnen handelen is het belangrijk dat u bij uw betaling het door ons via de orderbevestiging opgegeven ordernummer vermeld. Wij kunnen dan eenvoudig en snel uw betaling matchen met de order. Alvorens uw order door ons verwerkt gaat worden, dient wel eerst de betaling bij ons binnen te zijn. 
U kunt op verschillende manieren betalen:
– iDeal
– PayPal
– Mastercard
– Visa

iDeal is op dit moment nog alleen in Nederland werkzaam. Een aantal grote banken hebben dit systeem gekozen en het is vergelijkbaar met ‘’Chippen”, alleen dan via internet. De betaling wordt via de eigen bank gedaan en de bank zet de betaling direct aan ons door. Wij krijgen een mededeling dat de betaling is gedaan en wij kunnen de order direct afhandelen. Dit is een ideale manier van betalen en werkt ‘’realtime”. Er gaan dus niet een paar dagen overheen voordat wij zien dat er betaald is.

PayPal is een internationale manier van betalen. Veel internationale grote webwinkels werken inmiddels met PayPal. U kunt hier op 2 manieren betalen.

1.U kiest voor het aanmaken van een PayPal account. Dit betekent éénmalig een formuliertje doorlopen,waarna u een PayPal account krijgt met een vaste inlogcode. U kunt dan voortaan op een zeer éénvoudige manier al uw internet aankopen betalen, zonder kosten.
2.U kiest via PayPal om direct met uw creditcard te betalen. Ook dit is een eenvoudige manier van betalen. Hier moet u echter telkens uw gegevens overleggen, waarna er verbinding wordt gemaakt met uw bank en wordt gecheckt of uw creditcard ‘’valide”is. Dit kost dus iets meer tijd, maar de stappen zijn wel weer heel eenvoudig. Maakt u een foutje, of vergeet u iets, dan wijst het PayPal systeem u hierop.

Afleveren:
De door u bestelde artikelen worden door ons verstuurd per post. De levertijd hangt af van het product en ligt gemiddeld rond de 3 weken. Uiteraard wordt er pas uitgeleverd als de betaling bij ons is bijgeschreven. Als u gebruik maakt van betalen via Ideal of Paypal
(ook Mastercard en Visa) dan is uw betaling per direct bij ons binnen en kunnen wij ook direct de bestelling gaan afhandelen.

Service:
Bij VLD SWEDEN kunt u rekenen op directe en persoonlijke service. Als u vragen heeft, mail ons: info@vldsweden.com en stel uw vraag. Ons streven is om binnen 24 uur antwoord te geven.

Garantie:
Al onze goederen zijn kwaliteitsproducten en gecontroleerd voor verzending. Als naar uw mening desondanks de geleverde artikelen bij aflevering of kort daarna gebreken vertonen, neem dan contact met ons door op de site van VLDsweden.nl te klikken op ‘’contact’’. U dient altijd het ordernummer te vermelden en de klacht duidelijk te omschrijven om de afhandeling niet onnodig te vertragen. Zodra uw klacht gegrond wordt verklaard, vervangen wij het product. U heeft 1 jaar garantie op halsband met naam en 2 jaar op onze Pro producten met uitzondering van normale gebruik slijtage en roestvorming. Chroom hardware kan niet tegen zeewater en geeft roestvorming.

Let op: Als u uw product wilt ruilen of terugsturen zijn de verzendkosten voor uw rekening.

Privacy:
VLD SWEDEN vindt het belangrijk om de privacy van de bezoekers te waarborgen.
Om een bestelling te plaatsen is het wellicht noodzakelijk dat u een aantal persoonlijke gegevens opgeeft. 
VLD SWEDEN zal zorgvuldig met deze gegevens omgaan. 
Dit betekent dat de gegevens niet aan derden worden verstrekt.